Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Catalog produse

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

www.anpc.gov.ro

 

TELEFONUL CONSUMATORULUI
INFOCONS
021.9551
 
Marci produse
Informatii
Joc Ceasul

Joc Ceasul

Marca: Trefl

 

Cod produs: 01200

 

Pret: 29.00 Lei

Stoc terminat

Joc Ceasul

Varsta recomandata - peste 4 ani

Descriere - Ceasul este un joc educativ care, intr-un mod prietenos, ajuta la cunoasterea functionarii ceasului si invata copilul sa atribuie diverse actiuni momentelor corespunzatoare ale zilei. Jocul utilizeaza desene care infatiseaza o zi obisnuita din viata unui copil de gradinita (adicaactivitatile pe care le cunosc), ceea ce favorizeaza considerabil procesul de invatare. Jocul dezvolta capacitatea de planificare si de determinare a ordinii evenimentelor. Este, de asemenea, un antrenament excelent al abilitatilor matematice de baza, orientarii in spatiu, stivuirii si clasificarii. Datorita jocului, copilul isi va imbunatati activitatea verbala si isi va antrena concentrarea si capacitatea motorie. 
                 Produsul contine 9 cartonase puzzle cu doua fete divizate in doua (18 activitati si ceasuri cu ora corespunzatoare), un ceas mare cu acele mobile si elemente suplimentare de imbogatire a distractiei, precum si instructiuni cu numeroase propuneri de distractie.
               Elementele mari din carton gros sunt acoperite cu vopsele de inalta calitate, ceea ce garanteaza o distractie in conditii de siguranta, chiar si pentru copiii mici. Desenele clare si culorile vii sunt adaptate nivelului de dezvoltare a copilului. 
                  Seria Micul Explorator contine jocuri educative pentru copii cu varsta de la 2 la 6 ani. Toate jocurile au fost pregatite pentru a spijini dezvoltarea cognitiva si intelectuala a copiilor: dezvolta gandirea logico-matematica, stimuleaza abilitatile de comunicare si imbogateste vocabularul, exerseaza coordonarea mana-ochi, antreneaza memoria si concentrarea, stimuleaza imaginatia si creativitatea. Jocurile noastre sunt o imbinare a distractiei si invatarii, iar utilizarea lor este o idee foarte buna de petrecere creativa a timpului copilului dumneavoastra.
                  Jocul este in limba romana si in limba maghiara.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer

 

Solutionare litigii online     

 
 
Website detinut de ABI TEAM S.R.L., CIF: 24696504, Reg.Com: J40/18731/2008

thomastoys.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.